Lägenheter i Sälen

Sälens Högfjällshotell kan erbjuda bekväma och praktiska lösningar för dig som vill hyra lägenhet i Sälen. Vi har olika boendealternativ att välja bland och oavsett vilket alternativ du väljer så har du pisterna direkt utanför dörren.

Den omedelbara närheten till backarna och naturen har gjort vårt lägenhetshotell till det självklara valet för många barnfamiljer och större sällskap som vill hyra lägenheter med självhushåll.

Lägenheterna i Högisbyn är mysigt inredda, har 6 bäddar och ligger ungefär 50 meter från hotellet. Vissa av lägenheterna är nyrenoverade och för dig som vill koppla av i en varm bastu efter en lång dag utomhus finns det lägenheter som är utrustade med bastu. Samtliga lägenheter har ett eget skidförråd, vilket underlättar förvaringen av skidor när de inte används. Numrerad parkeringsplats finns.

Våra lägenheter i Storfjället är centralt placerade, har 6–8 bäddar och därmed anpassade för större familjer och sällskap. De har en öppen planlösning, är ljust inredda och har antingen balkong eller uteplats. Dessa suterränglägenheter är mycket populära och passar perfekt för dig som är i behov av en rymlig lägenhet. Privata skidförråd finns till varje lägenhet.

Vi har även andelslägenheter, Högfjället, som är utrustade med kabel-tv, diskmaskin, kyl, frys och torkskåp. De har allt som behövs för att koppla av efter en lång dag fylld med aktiviteter. Många av lägenheterna ligger i direkt anslutning till hotellet och har allt från 2 – 8 bäddar. De flesta andelslägenheterna är etagevåningar i två plan, men det finns också radhus och suterränglägenheter. Även andelslägenheterna har privata skidförråd och numrerade parkeringsplatser till varje lägenhet. 40 lägenheter i BRF Högfjällset ytskicktsrenoveras inför säsongen 2017/2018.

Clüwerbyn med 8 st toppmoderna  och välutrustade svitlägenheter alldeles utanför hotellet. Lägenheterna innehåller 8 bäddar, rymliga sällskapsytor med öppen planlösning för kök och vardagsrum. Kamin i vardagsrummet och relaxavdelning i badrummet med egen bastu. Privata skidförråd och numrerade parkeringsplatser.

Alla lägenheter i Sälen, bokningsbara på vår webbokning. Har du frågor kan du alltid kontakta oss på +46 280-871 00 eller skicka en bokningsförfrågan på info@hogis.se.

På gång