Sälen Högfjällshotell
Boka boende Boka paket Boka bord

Konferensanläggning i Sälen

Fjällkonferenser på Sälens Högfjällshotell
Vi erbjuder kompletta lösningar för er som vill hålla kick off, möten och konferens i fjällen. Vårt konferenshotell i Sälen är ett populärt val bland företag som vill kombinera lyckade konferenser och möten med ett stort utbud av aktiviteter, god mat och ett härligt boende. Vi ser till att konferenssalarna lever upp till era förväntningar och utgår alltid från kundernas önskemål, förutsättningar och behov.

Det finns många härliga restauranger med smaker från alla världens hörn att välja bland. Oavsett om ni gillar gourmetmat eller svenska husmansrätter har vi mat för alla smaker. Självklart serveras maten med något gott att dricka och vi bjuder på god underhållning.

Vi har mängder av spännande aktiviteter för er att prova på. Vad sägs om lite skotersafari, köra hundspann eller några åkturer på skidor? Efter en lång och lärorik dag fylld med upplevelser kan det vara skönt att koppla av i vår SPA-avdelning eller med en film i vår egen biograf. Vi har möjlighet att ta hem filmer efter era önskemål och biografen kommer att vara exklusivt enbart för era konferensdeltagare.

Boka konferens i fjällen
Vi har lång erfarenhet av att arrangera stora som små konferenser, kick offer och möten och ser till att allt arrangeras helt enligt de önskemål ni har. Ta gärna kontakt med oss, berätta vilka behov ni har, hur många deltagare som förväntas komma och när ni vill hålla er konferens. Vi har flera olika konferenslokaler att välja bland i vår konferansanläggning i Sälen och den största lokalen har plats för 800 personer.

Gör som många andra och boka er konferens i Sälen hos oss. Alla bokningar sker genom Sälen Sessions, antingen kan ni göra en förfrågan direkt på webbplatsen (klicka på bilden längre upp på sidan) eller så kan ni ringa oss på telefonnummer +46 280 87500. Ni kan även skicka ett mail till konferens@hogis.se. Vi hjälper er på vägen mot en lyckad konferens.

Vädret Sälen

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter och erbjudanden från Sälens Högfjällshotell.

Anmäl dig här »
Besök även våra systerhotell

Scandinavian Resort är en sammanslutning av hotell med klassiskt genuin, skandinavisk känsla. Unika, gästvänliga platser på jorden där du får känna dig hemma och precis lagom bortskämd.