Sälen Högfjällshotell
Boka boende Boka paket Boka bord

Din guide till bra mat i Sälen

När du besöker Sälens Högfjällshotell kommer du märka att våra restauranger ligger oss varmt om hjärtat. Det finns ett rikt utbud med olika smaker och inriktningar. Mat och dryck tillsammans med god underhållning är Högfjällshotellets kärna och något som vi värnar extra mycket om. Det finns gott om populära Sälen restauranger att välja bland.

Gourmetrestaurangen Onkel Jean har en utsökt mat- och vinmeny och det är smakupplevelsen som står i fokus. Här får du uppleva något utöver det vanliga, en kulinarisk upplevelse för dig som vill ha en stillsam högklassig middag. Vinterträdgården är vår största restaurang i Sälen och här får du se välkända artister, orkester, show, dans och barnföreställningar. Om ni vill sitta avskilt och samtidigt ha utsikt över Vinterträdgården har vi det exklusiva Afrikarummet där ni bland annat kan få njuta av en specialkomponerad champagnemeny.

Bland de restauranger i som serverar bra mat i Sälen en av landets bästa sushirestauranger, SeaFoodBar, där ni kan njuta av sushi, sashimi, ostron, fisk- och skaldjursrätter.  Nyligen utökade vi vårt populära Grill Room med 60 platser för att kunna tillfredsställa det ökade intresset. Här kan ni njuta av förstklassig grillmat, både kött och vegetariska rätter, och ni får möjligheten att skräddarsy er meny. Vi har också en ny Raw Bar med havets läckerheter. På Champagnehyllan får ni välja bland mängder av god champagne och delikata skaldjursplatåer.

Leffes är restaurangen i Sälen för dig som vill njuta av fjällets godaste hamburgare och pizza. Hos Ski Club kan du njuta av lätta maträtter som passar för både stora och små. Fågel, fisk och vilt från norra Sverige är vad du får serverad på Gammelgårdens restaurang och i Våffelstugan kan du njuta av riktigt goda våfflor.

I Pianobaren och Wine Room kan du koppla av med goda drinkar, vin och öl. Den perfekta avslutningen på en lång dag och innehållsrik dag i Sälen.

Vädret Sälen

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter och erbjudanden från Sälens Högfjällshotell.

Anmäl dig här »
Besök även våra systerhotell

Scandinavian Resort är en sammanslutning av hotell med klassiskt genuin, skandinavisk känsla. Unika, gästvänliga platser på jorden där du får känna dig hemma och precis lagom bortskämd.