Lägenheter Clüwerbyn

Clüwerbyn 8 bäddar
Toppmoderna och välutrustade svitlägenheter alldeles utanför hotellet. Lägenheterna har 8 bäddar, rymliga sällskapsytor med öppen planlösning för kök och vardagsrum, kamin i vardagsrummet och relaxavdelning i badrummet med egen bastu. Privata skidförråd och numrerade parkeringsplatser.

Här ska du känna att du kommit hem, även om du har rest hemifrån.

Boendealternativ Clüwerbyn

  • Undervåning 1 plan 98 kvm

8-bäddslägenhet med uteplats. Tre sovrum (ett med dubbelsäng, ett med två våningssängar och ett med en våningssäng, varav underslafen är en sk.kärlekssäng 120 cm). Vardagsrum med kamin och kök i öppen planlösning. Badrum med relaxavdelning, bastu och wc/dusch.

  • Övervåning 2 plan 135 kvm

8-bäddslägenhet med balkong. Tre sovrum (ett med enkelsängar, ett med våningssängar och på plan 2, ett med dubbelsäng). Vardagsrum med kamin och kök i öppen planlösning. Två badrum med wc/dusch varav ett med relaxavdelning, bastu. 

Eget skidförråd utanför lägenheten.

Under vintersäsongen ingår det alltid linne med uppbäddning, handdukar, avresestädning, gymkort till Pulse och entré till nattklubben när du bokar våra Clüwerlägenheter.

Alla lägenheter i Sälen är bokningsbara via vår webbokning (bokaknapp nedan). Har du frågor kan du alltid kontakta oss på +46 280 871 00 eller skicka en bokningsförfrågan på Maila oss här >>