Jobba hos oss i Sälen

Säsonga på Högis - fjällens roligaste jobb

Sälen är Nordens största turistort och våra anläggningar, Sälens Högfjällshotell och Gammelgården, är kända för sin historia, mångfald, höga ambitioner och känslan av personlig service i världsklass. För oss är service i världsklass att få varje gäst att känna sig speciell, ha kul och må bra. Det låter kanske lätt men det är en utmaning eftersom varje gäst och varje situation är unik. För att hela tiden utvecklas studerar vi ständigt hur världens ledande hotell jobbar med sin personal och sina gästrelationer. Vi är överens om att vägen till framgång är engagerade medarbetare som vill göra det lilla extra.

Vi får varje år massor av ansökningar från förväntansfulla framtida medarbetare. Medarbetare som vill utvecklas, ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga, träffa spännande människor och få vänner för livet. Är du en av dem som vill vara med och skapa något som låter tala om sig? 

Vem söker vi? 
Vi söker dig som tycker det är viktigt och roligt att sätta gästen i centrum. Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfull attityd som tål påfrestningar när det stundtals blir hektiskt. Du ska ha fyllt 20 år och gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet. Vi kan erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö, utbildning inom företaget, trevliga arbetskamrater och tillgång till skidåkning och annat friluftsliv. Vi ser helst att du har körkort och tillgång till bil då avstånden i Sälen är stora. 

Lediga tjänster
Inför kommande säsong söker vi nu bl a serveringspersonal, kockar, diskplockare, lagerpersonal och receptionister. 

Välkommen med din ansökan till jobb@hogis.se

Glöm inte att berätta för oss vilken typ av tjänst du söker!

”Jag valde att ansöka om arbete på Högis för att det är ett seriöst och etablerat företag med mycket bra utvecklingsmöjligheter som dessutom erbjuder personalboende. Det visade sig att jag fick världens bästa jobb! Vi har alltid kul på jobbet, det är ett högt tempo och det är olika event och arrangemang HELA TIDEN. Jag tycker även att det är spännande att vi har så många olika typer av gäster,  beroende på vilken vecka det är. Ena veckan är det fullt hus med partymänniskor och sen när det blir lov-veckor växlar vi om till familjehotell över en natt. Men framförallt jobbar man tillsammans med människor som brinner för samma saker – service i världsklass.”

Josefin 25 år, Restaurangansvarig TB Grillroom & Onkel Jean