Fira oförglömlig jul och sprakande nyår på Högis!

Nyhet för i år! Nu kan ni flyga till Sälen! Vårt hotell ligger 18 minuter från gaten. Läs mer här

Julpaket 22-26 december

Julafton på Högis är magisk! ”Som hämtad ur en Disney-jul” Vår resort har allt ni behöver. Lämna julen helt i våra händer, koppla av och njut av tid med nära och kära.

 
Julpaket i Sälen.jpg

Hela hotellet pyntat som i en saga

* Dignande julbord för stora och små på julafton, matupplevelsen är en av våra passioner

* Julpyssel och julbak för alla barn

* Vår resort är som en dröm för barnen: vi har egen Biograf, skidskola utanför dörren, lekrum och överraskningar på plats

* En middagsupplevelse varje dag i valfri restaurang

* Tomten kommer såklart på besök på julafton och Valle tittar förbi

* Vill ni ha gran på rummet? Vi ordnar det, den är pyntad och klar då ni kommer!

Skidåkningen på Högfjället - som gjord för familjen

Nypistade backar och längdspår väntar utanför hotellet. Högfjällets backar är extra barnvänliga, här kan man tryggt utveckla sin åkning. För de små barnen finns ett barnområde precis utanför hotellet med flera knappliftar och gröna nedfarter. Här finns också äventyrsområdet Knattesvängen och ett rullband för de minsta. För de större väntar Högfjällets långa backar. Det går även en transportlift från oss hela vägen till Lindvallen.

Barnen står i centrum under julen på Högis, läs mer om Barnens Högis här >>

Allt ni behöver för mysigaste julen

I vårt Julpaket 22-26/12 ingår allt ni behöver för en traditionsenlig och mysig jul.

Logi i våra nyrenoverade hotellrum, frukostbuffé alla dagar, julbord på julafton i Vinterträdgården, övriga dagar en middagsupplevelse i en valfri restaurang på Sälens Högfjällshotell, barnbuffé och barnaktiviteter. Tillgång till skidåkaryoga på hotellet. Gym och bastu ingår.

Pris från 4 975 kr per vuxen

 

Mellandagspaket 26-29 december

Njut av lugna mellandagar på fjället

Vakna till vita trätoppar och fjäll och tillbringa dagarna i skidbacken, längdspåret, ta en tur med hundspann eller en skoter! Njut av goda middagar i våra 13 restauranger och en show i världsklass. I Mellandagspaketet ingår frukostbuffé och en ny middagsupplevelse varje dag. Middagen äter ni i valfri restaurang på Sälens Högfjällshotell.

 

Den 27 december njuter ni av dinner-showen “A Winter’s Tale” med Johan Boding och ”The Night of Queen” i Vinterträdgården. Då serveras en 3-rätters middag och buffé till barnen.

I paketet ingår även barnaktiviteter, gym & bastu och tillgång till skidåkaryoga på hotellet.

 

Nyårspaket 29 december - 2 januari

Fira in det nya året på Högis - vi kan fest!

Under nyårshelgen bjuds det många aktiviteter och nöjen; härlig skidåkning på dagen, CM Carlsson vid flygeln i Pianobaren, Afterski alla dagar, fantastiska matupplevelser toppat med 4-rätters supé med dryckespaket på nyårsafton. Dessutom ingår den sprakande nyårsshowen "A Winter´s Tale" som är en tribute till Queen med Johan Boding. Färgsprakande fyrverkerier vid tolvslaget! Nattklubb med Rydell&Quick på scenen.

Nyår+i+Sälen.jpg

Nyårspaket med extra allt

Logi i våra nyrenoverade hotellrum, frukostbuffé, nyårssupé på nyårsafton. Nyårssupén är en 4 -rätters supé inklusive dryck. Ni bjuds på förstklassig underhållning; “A Winter’s Tale” med Johan Boding & Night of Queen. Barn 0-12 år serveras en härlig barnbuffé. Fyrverkerier vid tolvslaget och nattklubb med Rydell&Quick för festsugna.

I paketet ingår även barnaktiviteter, tillgång till yoga på hotellet, gym och bastu.

Pris från 6 080 kr per vuxen

Läs mer om Nyårsshowen “A Winter’s Tale” här >>
Boka Nyårssupé med show här >>

Läs mer om nyårsfirande i våra restauranger här >>

Trettonhelgspaket 2-5 januari 2020

Börja nya året på bästa sätt! 

Efter jul och nyår är det skönt att trycka på paus och njuta av frisk fjälluft! Januari erbjuder skön kallsnö för härliga skiddagar i backe och i längdspår. 

I Trettonhelgspaketet ingår logi i våra nyrenoverade hotellrum, frukostbuffé och en ny middagsupplevelse varje dag. Middagen äter ni i valfri restaurang på Sälens Högfjällshotell (visste du om att vi har 13 restauranger och barer?!).

I paketet ingår även barnaktiviteter, gym & bastu och tillgång till skidåkaryoga på hotellet.

Pris från 3 855 kr per vuxen

För mer info ring 0280-87100 eller maila på info@hogis.se