Lena Philipsson i Högisbacken

utomhuskonsert  i backen

Tisdag 24 juli

Äntligen är det klar med sommarens utomhuskonsert i Högisbacken!

Lena Philipsson på omfattande turné sommaren 2018
2006 var året då Lena Philipsson som senast genomförde en egen sommarturné. Sommaren 2018, tolv år senare, intar hon alltså återigen de stora scenerna runt om i Sverige då hon bland annat besöker olika festivaler varvat med egna kvällar på exempelvis Gröna Lund och Liseberg samt en unik utomhuskonsert i Högisbacken, Sälen.

I november förra året genomförde Lena Philipsson sin allra sista föreställning av ”Jag är ingen älskling”. En föreställning där Lena själv stod för manuset och som framfördes i närmare två år både på fast scen och på turné, hyllades i media och älskades av 120 000 besökare.
Nu är det äntligen dags för Lena Philipsson att bege sig ut på vägarna igen och möta Sverige i sin finaste skrud, nämligen sommaren. Det var tolv år sedan sist så räkna med en kväll fylld av massor av hits från hela Lenas karriär!


Tisdag 24 juli
Insläpp från kl 17.00, konserten börjar kl 19.30. Plats i det gröna, medtag gärna egen stol.

Från kl 16.00 serveras en trevlig grillbuffé och efter konserten avslutas kvällen med nattklubb med DJ i Vinterträdgården.

Boendepaket med del i dubbelrum, frukostbuffé, grillbuffé innan konserten samt plats i det gröna till Lena Philipssons utomhuskonsert i backen.
24-25/7 från 1600 kr/person eller 23 - 25/7 från 2100 kr/person - varför inte passa på att njuta av fjället en extra dag?