Back to All Events

Sälenmässan 1-2 november


Hitta till oss på Högis i Sälen.jpg

Välkommen till Sälenmässan, en mässa där du som fritidshusägare, permanent boende, företag och organisationer har möjlighet att knyta nya kontakter.

En mässa där hela familjen får ett stort utbyte, både för stora och små. Här finns utställare inom branschen, allt från värmepumpar, elinstallationer till inredning och homestyling. . Barnaktiviteter kommer att finnas för de yngre.

Företagarna Malung-Lima-Sälen i samverkan med Sälens Högfjällshotell och Malung-Sälens Kommunarrangerar denna mässa.

Syftet är att bidra till nya affärer, stärka relationer, nätverka, skapa nya kontakter och affärsmöjligheter. Vi vänder oss till dig som utställare som vill komma i kontakt med fritidshusägare, permanentboende, företag och organisationer i området/regionen. Mässan kommer marknadsföras med riktade inbjudningar till ovanstående kundgrupper.


Läs mer på www.salenmassan.se


Earlier Event: September 20
Höststämma 20-22 september 2019