Back to All Events

Årlig gala till förmån för barn med cancer

Gör en stor insats för barnen, kom på vår Välgörenhetsgala.

Sedan många år tillbaka har vi i Sälen ett nära samarbete med Barncancerföreningen MellanSverige. Syftet med samarbetet är att hjälpa familjer vars barn drabbats av cancer. Läs mer om vårt välgörenhetsarbete här.

Varje år, fredag vecka 9 anordnas välgörenhetsgalan till förmån för barn med cancer. Det är en helkväll med underhållning, mat & dryck och auktion! I år tillsammans med Miss Li, Svenska Lyxorkestern, Nina Söderqvist och Lydia Kjellberg.

En splitter ny Volvo lottas ut, det är lite av kvällens höjdpunkt! Där pengarna går oavkortat till föreningen. Det finns 1000 lotter och de säljs runt om på fjället, bland annat i receptionen på Högfjällshotellet.  Ta chansen och vinn en ny bil och gör en stor insats.

Fredag 2 mars 2018 klockan 19:00 slås portarna upp till en afton med god mat, härlig underhållning, auktion och en lycklig bilvinnare!

Earlier Event: February 28
Daniel Kane Impossible