Back to All Events

Sommarkonsert med Lena Philipsson 24 juli


Utomhuskonsert i Högisbacken.

Årets unika sommarkonsert i Högisbacken i år tillsammans med Lena Philipsson.

Lena Philipsson på omfattande turné sommaren 2018
2006 var året då Lena Philipsson som senast genomförde en egen sommarturné. Sommaren 2018, tolv år senare, intar hon alltså återigen de stora scenerna runt om i Sverige då hon bland annat besöker olika festivaler varvat med egna kvällar på exempelvis Gröna Lund och Liseberg samt en unik utomhuskonsert i Högisbacken vid Sälens Högfjällshotell.

I november förra året genomförde Lena Philipsson sin allra sista föreställning av ”Jag är ingen älskling”. En föreställning där Lena själv stod för manuset och som framfördes i närmare två år både på fast scen och på turné, hyllades i media och älskades av 120 000 besökare.
Nu är det äntligen dags för Lena Philipsson att bege sig ut på vägarna igen och möta Sverige i sin finaste skrud, nämligen sommaren. Det var tolv år sedan sist så räkna med en kväll fylld av massor av hits från hela Lenas karriär!

Läs mer och boka boendepaket på www.hogis.se
 

Earlier Event: April 19
Ski & Rock season grand finale
Later Event: August 9
Cykelvasan