Scandinavian Resorts

Högfjällshotellet - en del av Scandinavian Resorts 

En känsla att längta tillbaka till

Scandinavian Resort är en sammanslutning av hotell med klassiskt genuin, skandinavisk känsla. Unika, gästvänliga platser på jorden där du får känna dig hemma och precis lagom bortskämd. 

Vill du njuta av fjällviddernas ljus och överflödet av möjligheter vid Sälens Högfjällshotell? Eller en avkopplande och genuin vistelse på Gammelgården längst upp på fjället?

Förmodligen vill du ha båda och mer än så, och det är därför vi finns. Med öppen famn bjuder vi dig att upptäcka mångfalden av upplevelser och bli en del av vår dröm. Livsnjutning och glädje står i fokus för oss, vare sig det gäller boende, matupplevelser eller nöje. Med hela familjen, hela året om.

TOPEJA EVENT OCH CATERING

Topeja Event & Catering ingår i Scandinavian resort och är gruppens renodlade leverantör av catering. Nöje av yppersta klass är ett signum för oss och på våra anläggningar erbjuder vi under året upplevelser i alla genrer där den röda tråden är toppklass! Boka din konferens föreläsning eller fest hos oss. Vi har lång erfarenhet av att genomföra event – stora som små. Vi hjälper er att skräddarsy och genomföra eventet, hela tiden med er nytta och hög kvalitet i fokus. Läs mer här