Scandinavian Resorts

Högfjällshotellet - en del av Scandinavian Resorts 

Scandinavian Resort är en känsla att längta tillbaka till. Vår affärsidé är att driva klassiska hotell på attraktiva destinationer med hjärtlig service i världsklass. Allt för att vi verkligen kan skämma bort våra gäster och för att få dem att känna sig som hemma.

Vi driver idag två av dom mest klassiska fjällhotellen i Norden, Sälens Högfjällshotell och Gammelgården Hotell & Restaurang.

Vill du njuta av fjällviddernas ljus och överflödet av möjligheter vid Sälens Högfjällshotell? Eller en avkopplande och genuin vistelse på Gammelgården längst upp på fjället?Förmodligen vill du ha båda och mer än så, och det är därför vi finns. Med öppen famn bjuder vi dig att upptäcka mångfalden av upplevelser och bli en del av vår dröm. Livsnjutning och glädje står i fokus för oss, vare sig det gäller boende, matupplevelser eller nöje. 

TOPEJA EVENT OCH CATERING

Topeja Event & Catering ingår i Scandinavian resort och är gruppens renodlade leverantör av catering. Nöje av yppersta klass är ett signum för oss och på våra anläggningar erbjuder vi under året upplevelser i alla genrer där den röda tråden är toppklass! Boka din konferens föreläsning eller fest hos oss. Vi har lång erfarenhet av att genomföra event – stora som små. Vi hjälper er att skräddarsy och genomföra eventet, hela tiden med er nytta och hög kvalitet i fokus. Läs mer här