Seafood Bar

EN AV LANDETS BÄSTA SUSHIRESTAURANGER

Seafood Bar är Sälens första sushirestaurang. Här njuter du av sushi, sashimi, fisk- och skaldjursrätter på en av landets bästa sushirestauranger. Våra kockar är utbildade i Japan och Bangkok och levererar sushi i absolut toppklass. Fantastiska asiatiska smaker som direkt för dig till fjärran länder. Asien genomsyrar hela Seafood Bar; inredning, smaker och dryck, allt ger dig en härlig känsla av Asien. Hos oss i Seafood Bar komponerar du din egen meny eller låter kocken presentera sina favoriter. Vi erbjuder också ett välsorterat öl, vin och sakéutbud.  

Meny

För frågor vänligen kontakta bordsbokningen tel +46(0)280-872 00 eller bord@hogis.se 

SUSHI TAKE AWAY

När restaurangen är öppen går det bra att hämta sushi för middag hemma i stugan. Vi rekommenderar er att förbeställa avhämtning tidigare på dagen. Då kan ni beställa från vår ordinarie meny så förbereder vi det till kvällen när ni kommer och hämtar. Ring och beställ på 0280-87200.

Välkomna till Seafood Bar!

Sea Food Bar.png
 
White guide seafoodbar i Sälen.jpg

White guide

Ett litet Japan bakom pianobaren

"Högfjällshotellets sushirestaurang är en värdig motvikt till köttälskarnas favorit, New York-aktiga TB Grillroom. På SeaFoodBar är det Asien och framför allt Japan som gäller i både mat och inredning. Menyerna heter Snö och Fjäll och består av tre respektive fyra serveringar där Fjäll även inkluderar en av menyns asiatiska smårätter som kan rekommenderas. Tonfisktartaren är en läcker skapelse med söt puré på äpple och ingefära som kontrasterar mot den fräscha tonfisken och ett kimchimarinerat vaktelägg. Deras tataki på renkött, tunt skivad, är en originell variant med lingonemulsion. Bra smaksatt. En sashimi på is med fisk och skaldjur är elegant där några guldkorn förgyller anrättningen. Populärast är förstås deras nigiribitar och makirullar – snyggt serverade men smakmässigt inga stora upplevelser. Trevlig service och bra urval av kvalitetssake och japansk öl."