Yoga, Spa, PT & Pulse

Njut av en välgörande massage efter en dag i backen! 

Till Sälens Högfjällshotell har folk åkt för rekreation och avkoppling sedan 1937.  Idag erbjuder vi dig som gäst massage-, spa-, & ansiktsbehandlingar i våra behandlingsrum efter en dag i backen. Vi har även ett fullutrustat gym med konditionsmaskiner, stakmaskin och fria vikter.

Mountain Soul flyttar in
Vi har inför säsongen 18/19 byggt en helt ny yoga studio och där flyttar Malin och Mountain Soul in. Så nu kan du mjuka upp musklerna efter en dag i backen med ett härligt yogapass. Eller varför inte börja morgonen med ett stenhårt pass i gymmet med din egna PT?

Träningsschema vecka 50

Massage efter backen
En härlig massage-behandling ger dig både fysiska, mentala och känslomässiga effekter. Bli av med dina spända muskler och eventuell stelhet, eller bara njut av en härlig massage/behandling. Massage hjälper dig till en god natts sömn, minskad stress och bättre humör! Det är inte bara skönt utan din kropp får hjälp att tillgodogöra sig träningen och därmed timmarna i backen bättre.

Köp Pulse kort - få tillgång till gym och bastu
Som gäst boende inne på hotellet har du fri entré till gym och bastu. Som lägenhetsgäst har du möjlighet att köpa vårt Pulsekort för endast 100 kr, då har du tillgång till gym och bastu under hela din vistelse. Kortet köper du i receptionen. 

Öppettider
Under hösten är gymmet öppet under hotellreceptionens öppettider. Kontakta receptionen för frågor på tel. 0280-870 00.
SPA är öppet under vintersäsongen (december - april); 

Läs mer om öppettider, behandlingar & priser 

 
Malin Schulz.jpg

Malin Schulz, Mountain Soul

På Högfjällshotellet i Sälen med utsikt över backarna, hittar du yogastudion Mountain Soul. Till studion kan du komma direkt från backen eller spåret, parkera skidorna i skidstället utanför och yoga i understället för att sen ta sig ut i backen igen, besöka någon trevlig after-ski eller bara njuta av att vara på det vakra fjället. Yoga är ett fantastiskt komplement till skidåkningen, såväl utför som på längden. Rörlighet, balans, styrka och närvaro tränas och det hjälper dig att bli en ännu bättre skidåkare! Det finns olika yogaklasser att välja mellan och självklart behöver du inte vara skidåkare för att yoga.

Yoga är för alla! Kan du andas så kan du yoga!

Varmt välkommen till Mountain Soul!