Lägenheter Storfjället

Storfjället 6-8 bäddar - Ljust, fräscht och centralt beläget
Våra lägenheter i Storfjället är centralt placerade, har 6–8 bäddar 2-3 sovrum. Det perfekta valet för större familjer och sällskap. De har öppen planlösning, är ljust inredda och har antingen balkong eller uteplats. Dessa suterränglägenheter är mycket populära och passar perfekt för er som är i behov av en rymlig lägenhet. Privata skidförråd finns till varje lägenhet.

Storfjället 8 bäddar
Lägenhet med 8 bäddar (64 kvm). Två sovrum med varsin våningssäng, ett sovrum med två enkelsängar och 2 sk ”pullman”-bäddar som går att vika ner från väggen, wc/dusch, vardagsrum med köksavdelning, kyl/frys, mikrovågsugn, diskmaskin, kabel-TV, telefon samt eget skidförråd på källarplan.

Storfjället 6 bäddar
Lägenhet med 6 bäddar (54 kvm). Ett sovrum med våningssäng, ett sovrum med 2 enkelsängar och 2 sk ”pullman”-bäddar som går att vika ner från väggen, wc/dusch, vardagsrum med köksavdelning, kyl/frys, mikrovågsugn, diskmaskin, TV samt eget skidförråd på källarplan.

Alla lägenheter i Sälen är bokningsbara via vår webbokning (bokaknapp nedan). Har du frågor kan du alltid kontakta oss på +46 280 871 00 eller skicka en bokningsförfrågan på Maila oss här >>