Gästspel i våra restauranger

Varje år bokar vi nya, spännande gästspel på våra restauranger. Under säsongen 2018/2019 hade vi flera spännande gästspel på Högis.

Gästspel_juhlin.jpg

Den årliga och oerhört populära Champagnemiddagen med Richard Juhlin.

Richard bjöd på en fyrarätters middag med utvald Champagne i Onkel Jean.

Om Richard Juhlin
- Världsledande champagneexpert
- Högt aktad vinkännare
- Författare till fyra böcker om champagne.
- Föreläsare, provningshållare, TV-personlighet
Behärskar bäst ämnet Champagne, men är även högt aktad vinkännare. Anses som världens främsta champagneexpert.

ErikaG_Gästspel.jpg

Peruanskt gästspel med Erika Goytizolo i SeaFood Bar.

Erika Goytizolo ska laga peruanska rätter hos oss på plats. Rätterna är fisk- och skaldjursbaserade och typiska rätter från Peru. Erika själv kommer från Peru och berättar om hur de med den färska fisken i hemlandet så ofta lagat framförallt landets nationalrätt ceviche.

 
Thomas Sjögren gästspel.jpg

Thomas Sjögren, vinnaren från Kockarnas kamp gästspelade i Onkel Jean.

Thomas som även varit årets kock serverade en specialkomponerad sjurättersmeny i Onkel Jean.


langfredagssupe.jpg

Daniel Roos

Under påsken gästades vi av Daniel Roos, en av Sveriges främsta konditorier. Han signerade desserten på årets Långfredagssupé.