Gästspel i våra restauranger

Inför den kommande vintersäsongen 2018/2019 planerar vi för fullt med flera spännande gästspel!

________________________________________________________________
Under säsongen 2017/2018 hade vi flera spännande gästspel på Högis.

Vecka 8 lördagen 24 februari var det dags för den årliga Champagnemiddagen med Richard Juhlin.
Om Richard Juhlin
- Världsledande champagneexpert
- Högt aktad vinkännare
- Författare till fyra böcker om champagne.
- Föreläsare, provningshållare, TV-personlighet
Behärskar bäst ämnet Champagne, men är även högt aktad vinkännare. Anses som världens främsta champagneexpert.

Richard bjuder på en fyrarätters middag med utvald Champagne i Onkel Jean, pris 1695 kr.


Vecka 7, tgästades vi av Håkan Thörnström från Thörnströms kök. 
Håkan Thörnström har sedan länge arbetat i branschen och har under åren samlat på sig en lång lista av meriter. Han har under flera år suttit som jurymedlem i Årets Kock, varit med och tävlat i Kockarnas Kamp och som många kanske inte vet, varit ansvarig för Nobelmiddagen under ett par år och även varit ansvarig för middagen på Kung Carl Gustafs 60 års dag. 

Håkan kommer att servera en specialkomponerad sjurättersmeny i Onkel Jean, pris 845 kr.


Vecka 12, hade vi Kasper Kleihs och Daniel Haynes, båda medlemmar i Kocklandslaget på besök i Onkel Jean. 

Kasper Kleihs som tidigare jobbar på Onkel Jean, är nu Konditor i Svenska Kocklandslaget. Tidigare tävlat med Juniorkocklandslaget där dom 2016 tog hem en storslagen seger genom en första plats i Matlagnings OS. Jobbade som Chocolatier på Oaxen Krog som har två stjärnor i Guide Michelin och även som Pastry chef på Upper House Dining samt  Restaurang 28+ som båda har en stjärna i Guide Michelin.
 

Daniel Haynes Nuvarande Kock i Svenska Kocklandslaget och gastronomisk ledare för Clarion hotell Amaranten, tidigare Kock i flera år på  Esperanto i Stockholm som har en stjärna i Guide Michelin och flertalet gånger tidigare utsedd till Årets Restaurang utav tidningen White guide, både i Sverige men också i Norden.

Killarna kommer att under två kvällar i Onkel Jean servera en meny med upp till 16 serveringar, pris 845 kr/person. Missa inte detta unika tillfälle till en magisk, kreativ, modern och nytänkande afton.