Konferens i Sälen

Välkommen till en unik plats för möten, konferenser, utbildningar,  kick-offer, mässor och kongresser.  Kombinationen kreativa möten, fjäll, skidåkning, matupplevelser och nöje i världsklass gör en konferens på Högis unik! Det är på Sälens Högfjällshotell det händer – från Sälens bästa After ski, restauranger och nattklubb till shower och stora evenemang. Lägg till aktiviteter utöver det vanliga, och ni har en minnesvärd konferens. 

Hos oss kan ni prova en ny restaurang varje dag! Vi erbjuder en mångfald av möjligheter hos våra 13 restauranger och barer.  Vi vill att allt ska vara smidigt och enkelt för dig och vi har skapat vårt serviceutbud så att du helt kan överlämna dig i våra händer.

I våra ljusa konferenslokaler blickar du ut genom stora fönster över fjället och det känns som om du redan är i backen. Åker du inte skidor finns det en mängd andra aktiviteter på hotellet. Vår största lokal Vinterträdgården är verkligen möjligheternas lokal där man kan bygga läktare, catwalk eller mässytor. 660 kvadratmeters golvyta med fönster ut mot fjället, en lokal där endast ni sätter gränserna.

Vi ordnar allt från mindre konferenser till kongresser och mässor för upp till 800 personer. Vi erbjuder kompletta lösningar för ert evenemang, inget är omöjligt i vår värld och det har vi många bevis på genom åren. Låt oss visa er vad vi menar! 

Snabba fakta

  • 13 restauranger och barer på hotellet; allt från steakhouse till sushi.

  • 6 konferenslokaler med tillhörande Business Lounge

  • Vår största lokal Vinterträdgården med kapacitet för 800 personer

  • Totalt 1600 bäddar i 100 hotellrum och 350 lägenheter

Abonnera hela Högfjällshotellet för exklusiv konferens - sommar och höst
Under sommar och höst finns det möjlighet att abonnera hela högfjällshotellet för en exklusiv konferens med oanade möjligheter. 

Kontakta oss för offert och inspiration
Telefon: +46(0)280-875 00
Mail >>

nominerad.jpg

”Folk och Försvar har sedan 1993 valt att återkomma till Sälens Högfjällshotell för sin årliga Rikskonferens. Högis har det som säkerställer den extra, och viktiga, dimensionen för oss: otroligt professionell och tillmötesgående personal, avskildhet och en fantastisk atmosfär”
Lena Bartholdson, Generalsekreterare, Folk och Försvar

 
Konferens med fest i Sälen.jpg

Fakta - oförglömlig konferens på Högis

Skräddarsydda lösningar för konferenser, event- och kongresser

I våra 13 restauranger och barer på hotellet kan ni avnjuta allt från steakhouse till sushi.

Vinterträdgården, möjligheternas lokal: 660 kvadratmeters golvyta med fönster ut mot fjället, för utställning, lansering, show etc. Möjlighet att bygga läktare, catwalk eller mässyta

Skidbackar och längdspår direkt utanför dörren. Skistarshop och skiduthyrning i hotellet.

Ni kan välja mellan ett stort aktivitetsutbud året om; skotersafari, hundspann, Snowkite m.m.

Nyhet 2019! Ta flyget till Sälen, invigning av Scandinavian Mountain Airport