Resortens serviceutbud

Tanken är att allt du behöver för en lyckad fjällsemester finns hos oss på vår resort. När du kommer upp till Högfjällshotellet  öppnar sig en värld av upplevelser och ett gediget serviceutbud. Vi vill att allt ska vara smidig och enkelt för dig och vårt serviceutbud är skapat så du helt kan överlämna dig i våra händer. Vår concierge hjälper dig gärna med bokning och planering på plats, kanske får vi nöjet att leverera en färdigklädd julgran till rummet under jul? 

Barn stortrivs på Högis! De har lekrum, fjällekis och skidskolan utanför dörren. I vår Skistarshop kan du hyra skidor och köpa liftkort för att direkt kunna ge dig ut i backen. All världens aktiviteter och fjälläventyr utgår från oss, vad sägs om skotersafari, hundspann eller snowkite?

Efter en dags utförsåkning eller längdåkning väntar Sälens bästa After Ski. Vill du hellre ta det lugnt är du välkommen att koppla av med en massage eller träna i vårt gym. Känner du för att slappa på hotellet kan vi rekommendera ett biobesök i vår egna mysiga biograf som visar de senaste filmerna eller så besöker du vår välsorterade Mode- och sportshop där vi även har konstutställningar och café.

För oss är service i världsklass att varje semesterresenär eller konferensgäst ska hitta det de önskar, ha kul och må bra. Vår concierge hittar du nere i lobbyn - redo att boka allt från bord till helikopterutflykter.

Väkommen till oss!