Skidskola på Högfjällshotellet

Vi erbjuder dig enkelhet och närhet till allt på familjesemestern i fjällen!

Det är mycket uppskattat att vi har skiduthyrning, försäljning av liftkort och Skistars skidskola, allt samlat på ett ställe på Högis. Efter att barnen fått sin utrustning ordnad, väntar skidskolegruppen utanför dörren och föräldrarna kan själva njuta av egen utförsåkning, en kaffe i backen eller kanske passa på att ta en privatlektion i snowboard?

Skistars skidskola ”Valles skidskola” är uppdelad i olika nivåer för barn mellan 3 och 9 år. Tillsammans med trygga, peppande skidlärare beger sig barnen ut på spännande äventyr i varierad terräng i skidområdet och hittar glädjen i att lära sig nya saker och utmana sig själva. Dessutom dyker Snögubben Valle upp vid ett flertal tillfällen under skidskoleveckan. 

Valles skidskola för barn 3-6 år
I Valles skidskola lär barnen sig att bli trygga och säkra skidåkare tillsammans med välutbildade skidlärare och snögubben Valle. Lärandet baseras på lek och glädje och leken blandas med skidövningar som gör att barnen utvecklar sin åkning väldigt snabbt.

Valles skidskola för barn 7-9 år
Kurserna för 7-9 åringar går ut på på att åka mycket skidor tillsammans i varierad terräng. Detta tillsammans med roliga skidövningar gör att barnen utvecklar sin åkning väldigt snabbt. Målet är att barnen ska ha sin bästa skidvecka någonsin!

Privatlektioner
Med en egen skidinstruktör tar du den snabba vägen till att bli en bättre skidåkare. Vi erbjuder privatlektioner från nybörjarnivå till riktigt avancerad, inom både utförsåkning och snowboard för alla åldrar.

Skidskolegrupperna på Högfjällshotellet samlas alltid i Musse-backen utanför hotellet.