Boende i Sälen

Högfjällshotellet är platsen för dig som söker ett boende i Sälen med närhet till allt. En resort för familjen, semesterresenären eller konferensgästen som inte lämnar något att önska; 13 restauranger och barer, ett nöjesutbud i världsklass och Sälens största After Ski. Vårt heltäckande serviceutbud, barnaktiviteter, utförsåkning och längdåkning precis utanför dörren gör att du har allt inom räckhåll för en lyckad semester. Du når dessutom Lindvallens alla backar med transportlift från hotellet eller 10 minuter med Skid- & Badbussen.  

På Högfjällshotellet har vi över 100 hotellrum och 220 lägenheter. Önskar du ett boende med fokus på lugn och ro rekommenderar vi vårt systerhotell Gammelgården, ett unikt hotell i Sälen med anor från 1600-talet. Där har vi 35 dubbelrum och 2 sviter endast 500 meter från Högfjällshotellet. 

Hotellrum

 

Lägenheter i Sälen

Att hyra lägenhet på Sälens Högfjällshotell är ett bekvämt och praktiskt boende för dig i Sälen. Vi har olika boendealternativ att välja bland och oavsett vilket alternativ du väljer så har du utförsåkning och längdåkning direkt utanför dörren, vilket gjort oss till det självklara valet för många barnfamiljer och större sällskap som vill hyra lägenheter med självhushåll. Alla lägenheter ligger på Högfjällshotellets område vilket gör att man även kan njuta av Högfjällshotellets heltäckande utbud av service, restauranger och nöjen.

För frågor ring +46(0)280-871 00 eller maila Maila oss här >>