TB Grill Room

Ett äkta amerikanskt steakhouse

Kvällstid är TB Grill Room vår högklassiga grillrestaurang med inspiration från världens främsta steakhouse. Här skräddarsyr du din egen meny och blir serverad det absolut bästa köttet som går att hitta. Vårt serveringskoncept på TB Grill Room är lite annorlunda och väldigt populärt. Du väljer vilken typ av kött du vill ha, här finns bla T-bone, rib eye, tenderloin, NY Strip, och hur du vill ha det tillagat – kolgrillat, flamberat, medium eller rare. Sedan väljer du tillbehör efter smak och vad du är sugen på just idag.  

Frukost  

Välkommen att njuta av vår gedigna frukostbuffé här. Även om du inte bor på hotellet får du självklart möjlighet att köpa en härlig hotellfrukost för att orka många timmar i backen! 

Lunch  

Förutom att TB´s är en fantastisk restaurang kvällstid är det också öppet för lunch. Vi har en bred á la carte meny även på lunchen.

Stora vinlistan
”Högfjällshotellet är utvalt att vara med på Star Wine List, Sveriges guide till de bästa vinbarerna och vin-restaurangerna”.

Á la carte meny
Gruppmeny Gäller för sällskap på 15 vuxna eller fler.
Sällskapsmeny Gäller för sällskap på 8-14 vuxna eller fler.
TB Sweets

TB Grill Room har 180 platser så här ryms även större sällskap. Är ni fler än sju personer i ert sällskap ser vi dock gärna att ni bokar per telefon +46(0)280-872 00 eller mailar oss här >> så att vi hittar den bästa platsen till er. Vi kan ej garantera att sällskap större än sex personer sitter tillsammans men vi gör alltid vårt bästa. 

Välkommen att boka TB Grill Room!

TB Grillroom.png
 
White guide TB Grill i Sälen.jpg

White guide

För köttälskare på Högis

"Den som är sugen på kött får sina lustar tillfredsställda på Högfjällshotellets TB Grill Room där ambitionerna är höga och maten rustik. Men först en pilgrimsmussla. Den flamberas vid bordet och serveras med citronsmör, kapris, äpple och fänkål. Eller varför inte börja med en typisk amerikansk lobster roll, som ett lyxigt eko av korv med bröd. Och kött, det kan man här. Det visar sig bl a i en surf and turf där en spänstig hummerstjärt toppar oxfilén med mörk tryffelsås, hollandaise och ugnsrostad, lite bränd blomkål som tillbehör. Också hamburgaren får tummen upp. Högrev och bringa mår bra i lag med gruyèreost, karamelliserad lök och saltgurka. Tillbehören är många, vinlistan lång och ölvänner läskar sig med humle. Gästmixen är partybetonad i den ofta fullbokade lokalen och åldrarna är blandade. Det är en avslappnad stämning med många glada möten över köttbitarna"