TB Grill Room

Ett äkta amerikanskt steakhouse

Kvällstid är TB Grill Room vår högklassiga grillrestaurang med inspiration från världens främsta steakhouse. Här skräddarsyr du din egen meny och blir serverad det absolut bästa köttet som går att hitta. Vårt serveringskoncept på TB Grill Room är lite annorlunda och väldigt populärt. Du väljer vilken typ av kött du vill ha, här finns bla T-bone, rib eye, tenderloin, NY Strip, och hur du vill ha det tillagat – kolgrillat, flamberat, medium eller rare. Sedan väljer du tillbehör efter smak och vad du är sugen på just idag.  

Frukost  

Välkommen att njuta av vår gedigna frukostbuffé här. Även om du inte bor på hotellet får du självklart möjlighet att köpa en härlig hotellfrukost för att orka många timmar i backen! 

Lunch  

Förutom att TB´s är en fantastisk restaurang kvällstid är det också öppet för lunch. Vi har en bred á la carte meny även på lunchen.

Lunchmeny

Stora vinlistan
”Högfjällshotellet är utvalt att vara med på Star Wine List, Sveriges guide till de bästa vinbarerna och vin-restaurangerna”.

Á la carte meny
Gruppmeny Gäller för sällskap på 15 vuxna eller fler.
Sällskapsmeny Gäller för sällskap på 8-14 vuxna eller fler.
TB Sweets

TB Grill Room har 180 platser så här ryms även större sällskap. Är ni fler än sju personer i ert sällskap ser vi dock gärna att ni bokar per telefon +46(0)280-872 00 eller mailar oss här >> så att vi hittar den bästa platsen till er. Vi kan ej garantera att sällskap större än sex personer sitter tillsammans men vi gör alltid vårt bästa. 

TB Grillroom öppnar för vintersäsongen den 29/11.

Välkommen att boka TB Grill Room!

TB Grillroom.png
 
White guide TB Grill i Sälen.jpg

White guide

Köttparty på Högis

"Man blir hungrig på fjället! Det tyder i alla fall portionerna här på Högis eget köttmecka på. Man sitter bekvämt i soffor, sittbås och fåtöljer med utsikt över både kohudar och ett upplyst fjäll.

Börja med champagne och fortsätt med rött på helflaska. Det inglasade vinrummet mitt i matsalen lockar med många spännande etiketter. Visst kan du inleda med tartar på champinjon och rödbeta eller en elegant löktartlett, men det är det få som gör. Hit går du primärt för köttet, vilket är vad som serveras vid nästan samtliga bord. Råbiff på kossa från Dalarna med dragonmajonäs och mandelpotatischips är klassikern, följt av en stor T-Bone-stek eller möra bitar oxfilé. Tillbehör väljs från sidomenyn. En uppskattad nyhet är dagens styckningsdetalj serverad och trancherad från silvervagn med de lika enkla som goda tillbehören tomatsallad, bea och pommes"