Jobba hos oss i Sälen

Vill du vara en del av Future Team of Scandinavian Resort?

Sälen är Nordens största turistort och våra anläggningar, Sälens Högfjällshotell och Gammelgården, är kända för sin historia, mångfald, höga ambitioner och känslan av personlig service i världsklass. För oss är service i världsklass att få varje gäst att känna sig speciell, ha kul och må bra. Det låter kanske lätt men det är en utmaning eftersom varje gäst och varje situation är unik. För att hela tiden utvecklas studerar vi ständigt hur världens ledande hotell jobbar med sin personal och sina gästrelationer. Vi är överens om att vägen till framgång är engagerade medarbetare som vill göra det lilla extra.

STÖRST. Sälen är Nordens största turistort och våra anläggningar, Sälens Högfjällshotell och Gammelgården, är kända för sin historia och mångfald.
 

EN VÄRLD AV UPPLEVELSER FÖR LIVSNJUTAREN. Vi är en äkta resort där allt finns inom räckhåll. 13 prisbelönta restauranger och barer. Europas största After Ski. Egen biograf, SPA, konferenslokaler, lekrum, skiduthyrning, sportshop, Concierge mm. 
 

AMBITIÖSA. Vi har höga ambitioner och vill alltid ge känslan av personlig service med hjärta och vänlighet. Vi skapar ”En känsla att längta tillbaka till” i våra gästers liv. Det handlar om mer än att bara bo på hotell, konferera eller äta. Hos oss får sinnena stimulans. Hos oss ska varje gäst känna sig välkommen, betydelsefull och ompysslad. Hos oss ska man känna sig som hemma, varje gång. När våra gäster ser fram emot att komma tillbaka – innan de ens har betalat eller checkat ut. Då har vi lyckats”. 
 

SERVICE I VÄRLDSKLASS. För oss är service i världsklass att få varje gäst att känna sig speciell, ha kul och må bra. Det låter kanske lätt men det är en utmaning eftersom varje gäst och varje situation är unik. Vi studerar ständigt hur världens ledande hotell jobbar med sin personal och gästrelationer. Vi är överens om att vägen till framgång är engagerade medarbetare som vill göra det lilla extra. En medarbetare på Scandinavian Resort är klok, varm, intresserad och initiativrik. Vi delar alla passionen för yrket och engagemanget för gästen.
 

KARRIÄRMÖJLIGHETER. Många av dagens framgångsrika personer inom restaurangvärlden började sin karriär på älskade Högis … Johan Iller och Frida Ronge för att nämna några. 
 
ALLTID NÅGOT NYTT.
Under året arrangeras över 30 olika stora evenemang, konserter, mässor och shower på Högis. Vi äger även Event- och cateringföretaget Topeja Event som levererar minnesvärda event och fester, under fantastiska arrangemang såsom Vasaloppet, Nordea Masters och ÅF Offshore Race och till privatpersoner. 
 

HOS OSS HÄNDER DET ALLTID NÅGOT SPÄNNANDE! 

Vi ser gärna att ditt hjärta klappar extra för den underbara fjällvärlden! På vårt hotell i Sälen har vi skapat en plats där vi själva skulle vilja tillbringa vår semester. Vill du vara en del av oss? Det förpliktigar men är också en upplevelse!”

Inför vintersäsongen 19/20 söker vi:
- Barpersonal till Tbar, Pianobaren och Vinterträdgården
- Serveringspersonal till TB Grill Room, Seafood Bar, Onkel Jean, Leffes, Vinterträdgården och Pianobaren
- Souchefs och kockar till TB Grill Room, Onkel Jean och Seafood Bar
- Kockar och pizzabagare till Leffes
- Konditor
- Diskare
- Garderobiärer
- Hovmästare till TB Grill Room
- Lager & logistikpersonal
- Vaktmästare
- Receptionister
- Nattportier
- Städpersonal
-SPA- & massageterapeuter
-Hudterapeut

Ansökan öppnar 1 juli. Skicka ditt cv samt personligt brev till jobb@hogis.se. Märk din ansökan med vilken tjänst du söker.

Läs mer om Future Team of Scandinavian resort.

Vi får varje år massor av ansökningar från förväntansfulla framtida medarbetare. Medarbetare som vill utvecklas, ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga, träffa spännande människor och få vänner för livet. Är du en av dem som vill vara med och skapa något som låter tala om sig? 

Välkommen med din ansökan via mail här >>

________________________________________________________________________

Säsonga på Högis - fjällens roligaste jobb

Vem söker vi? 
Vi söker dig som tycker det är viktigt och roligt att sätta gästen i centrum. Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfull attityd som tål påfrestningar när det stundtals blir hektiskt. Du ska ha fyllt 20 år och gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet. Vi kan erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö, utbildning inom företaget, trevliga arbetskamrater och tillgång till skidåkning och annat friluftsliv. Vi ser helst att du har körkort och tillgång till bil då avstånden i Sälen är stora. 

Välkommen med din ansökan via mail här >>

Glöm inte att berätta för oss vilken typ av tjänst du söker!

”Jag valde att ansöka om arbete på Högis för att det är ett seriöst och etablerat företag med mycket bra utvecklingsmöjligheter som dessutom erbjuder personalboende. Det visade sig att jag fick världens bästa jobb! Vi har alltid kul på jobbet, det är ett högt tempo och det är olika event och arrangemang HELA TIDEN. Jag tycker även att det är spännande att vi har så många olika typer av gäster,  beroende på vilken vecka det är. Ena veckan är det fullt hus med partymänniskor och sen när det blir lov-veckor växlar vi om till familjehotell över en natt. Men framförallt jobbar man tillsammans med människor som brinner för samma saker – service i världsklass.”

— Josefine 25 år, Restaurangansvarig TB Grillroom & Onkel Jean