Nyår i fjällen -
Sälens bästa Nyårspaket med show

En blandning av allt - en riktigt smällkaramell! På nyårsafton gästas vi av legendariska Weeping Willows. Kvällen inleds med en 4-rätters nyårssupé inklusive dryck. På scen under middagen underhåller Weeping Willows. Efter showen fortsätter nyårsfirandet med Rydell & Quick på scen, nattklubb med DJ, i Pianobaren spelar CM Carlsson och självklart blir det fyrverkerier vid tolvslaget.

Diamantplats 2 400 kr
Bästa plats framför scen med full sikt och borden står kvar hela kvällen.
4-rätters supé inkl underhållning, dryckespaket med fördrink och kaffe, nattklubb, garderob. 

Guldplats 2 000 kr
Mittendelen av salongen, borden kommer att tas bort efter avslutad supé, för att göra plats för dansen. Bra sikt till scen. 4-rätters supé inkl underhållning, dryckespaket med fördrink och kaffe, nattklubb, garderob.

 Silverplats 1 900 kr
Bakre delen av salongen med sämre sikt till scen, borden kommer att tas bort efter avslutad supé, för att göra plats för dansen.. 4-rätters supé inkl underhållning, dryckespaket med fördrink och kaffe, nattklubb, garderob.

OBS! Endast ett fåtal platser kvar. 

Barn- och ungdomspris finns till samtliga paket. 

  • Plats: Vinterträdgården
  • Tid: Kl 19 den 31 december
  • Klädsel: Kavaj

Bokning: 0280-87200 el bord@hogis.se

Fira Nyår i Sälen.jpg

Weeping Willows

Historien om Weeping Willows börjar redan 1994, då bandet bildades men den första officiella singeln med namnet Broken Promise Landkom först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn, som blev en svensk popklassiker och har släppts i flera olika versioner och utgåvor sedan dess. Frontfiguren Magnus Carlson deltog 2016 i "Så mycket bättre" på TV4 och rönte stor framgång.