Pulse Spa & Gym

Njut av en välgörande massage efter en dag i backen! 

Till Sälens Högfjällshotell har folk åkt för rekreation och avkoppling sedan 1937.  Idag erbjuder vi dig som gäst massage-, spa-, & ansiktsbehandlingar i våra behandlingsrum efter en dag i backen. Vi har även ett fullutrustat gym med konditionsmaskiner, stakmaskin och fria vikter.

Massage efter backen
En härlig massage-behandling ger dig både fysiska, mentala och känslomässiga effekter. Bli av med dina spända muskler och eventuell stelhet, eller bara njut av en härlig massage/behandling. Massage hjälper dig till en god natts sömn, minskad stress och bättre humör! Det är inte bara skönt utan din kropp får hjälp att tillgodogöra sig träningen och därmed timmarna i backen bättre.

Köp Pulse kort - få tillgång till gym och bastu
Som gäst på hotellet har du möjlighet att köpa vårt Pulse kort till förmånligt pris. För endast 100 kr har du tillgång till gym och bastu under hela din vistelse. Kortet köper du i receptionen. 

Öppettider
Under hösten är gymmet öppet under hotellreceptionens öppettider. Kontakta receptionen för frågor på tel. 0280-870 00.
SPA är öppet under vintersäsongen (december - april); 
Tisdag - lördag kl 10.00-19.00

Läs mer om öppettider, behandlingar & priser 

 
Spa och gym i Sälen.jpg

Våra spa-produkter från prisbelönta Kerstin Florian

Till våra behandlingar använder vi oss av Kerstin Florians naturprodukter som bl.a. innehåller mineralrikt vatten, ungersk Moor-lera, näringsrika Spirulina-alger, välgörande eteriska oljor och örter.

Svenska Kerstin Florian är internationellt känt, prisbelönt ledande varumärke inom spa-industrin och finns representerad på de finaste resorts och spa världen över. ”Välbefinnandets fyra hörnstenar; bra mat, regelbunden motion, ett rofyllt sinne och vård av ansikte och kropp” är den grundläggande filosofin bakom hennes spa-koncept. Kerstin Florian står för effektiva, exklusiva produkter och behandlingar inspirerade av gamla europeiska kurtraditioner och seklers samlade kunskap om hud- och kroppsvård.